BORBA ZA ŠUMU JUNAKOVIĆ I ŽIKINO BRDO

PROSTO NEVEROVATNO. Niko nije mogao da očekuje da će se odjednom sve uzburkati kada je sa Tribine na otvorenom pokrenuta gradjanska inicijativa da se analizira Zaštita Spomenika prirode “Šuma Junaković“ u Apatinu.

Da li je  slučajno ili ne, ali već 30 marta je v.d. direktora Specijalne bolnice “Banja Junaković“  dr Dragana Mrđenov uputila dopis prirodnjačkom centru, odnosno meni kao predsedniku Udruženja u kome me “zamoljava“ da ne koristimo “Žikino brdo“ i prostor oko Specijalne bolnice za izlete  sa “našim grupama“. Razlog je navodno “NEBEZBEDNO ŽIKINO BRDO“.

Prosto neverovatno, ali istinito je i to da je ona nakon mog odgovora mene prijavila policija, jer joj ja navodno u tom dopisu pretim, tako da je policija dolazila kod mene da izvrši informativni razgovor sa mnom.

Kako se u savremenom žargonu kaže PROSTO NE MOGU DA VERUJEM DA MI SE TO DEŠAVA.

Ponovo usmeravam Vašu pažnju na sva dopisivanja koja su izazvala ovakvu pažnju, pa Vi procenite da li smo mi imali loše namere i da li sam ja nekome pretio.

HVALA

Inicijativa

Tema tribine

Dopis direktorice

Moj odgovor

 Dana 06 aprila v.d.direktorica banje Junaković je naložila skidanje svig oznaka i sigurnosnih kanapa na pešačkim stazama oko banje i na “Žikinom brdu“. Radnici banje su isti dan naredbu i izvršili.

Nakon skidanja  sigurnosnih kanapa na pešačkim stazama na “Žikinom brdu“  staza za penjanje koja je bila bezbedna sada je postala nebezbedna.

Želeći da smirim tenzije direktorici banje sam uputio sledeću ponudu za saradnju

Ponuda za saradnju

Preko ovog članka možete preći i na stranu koja će vas u kontinuitetu voditi kroz ovu borbu.

Book your break

 • 1

  Check Availability

 • 2

  Choose Room

 • 3

  Make A Reservation

 • 4

  Confirmation

Book A Room