Druženje za ribarske večeri

Ovde moram da dam neki veći uvod. 

Još 1990 godine sam otvorio privatnu, prvu privatnu u Vojvodini, Autoškolu “STC“ (“Saobraćajno tehnički centar“). Od tada sam počeo malo više da se zanima za rad u ovoj oblasti. U privatni posao u ovoj oblasti su se uključile i moje kolege sa fakulteta, mnogo njih, Krenuli smo da reorganizujemo ovu oblast, oblast obuke budućih vozača. Već 1995 godine smo formirali Zajednicu auto škola Jugoslavije i ovo Udurženje postoji i dan danas i radi u nešto izmenjenom obliku. (Pored Zajednice auto škola (sada) Srbije osnovana je i Privredna komora auto škola Srbije). Iz ovih druženja stvoreno je i jezgro budućeg neraskidivog društva diplomiranih inženjera saobraćaja, vozača instruktora i njihovih bračnih drugova. Dogovorili smo se da početak delovanja ovog društva  budu druženja koja su počela kod mene na salašu u vreme održavanja ribarskih večeri u Apatinu, od 2000 godine.

Verovali ili ne, ali ovo društvo se održava sve do danas, pa i dalje će, jer naš moto je “ne može nam niko ništa“. Samo smo sada stariji za više od 20 godina. U toku druženja došlo je širenja društva, pa sada imamo drugare i iz drugih oblasti. Tu su i moji cimeri iz studenstkog doma “Patris Lumumba“ u BGD, profesori sa fakulteta i drugi. Ali i dalje srž čine oni koji su počeli da se druže oko 1995 godine.

Eto, mislim da smo zaslužili da imamo stranicu na ovom sajtu kako bi pokazali drugima kako treba da se neguje i održava društvo i druženje.

Book your break

 • 1

  Check Availability

 • 2

  Choose Room

 • 3

  Make A Reservation

 • 4

  Confirmation

Book A Room